Questions? Call us at 1-800-752-6744

Plan de rénovation RENO-043

⇠ Back to the result page

Reversed plan

Before

When the owners of this beautiful two-storey house in Verchères decided to expand their home, they called on the experts at Planimage. The project consisted of adding a double garage that communicates with the house as well as an additional room above the garage that could be used as a home office. When designing the addition, the technologists had to take into consideration the steep slope leading to the river behind the house. They rose to the challenge and whichever way you look at the home, the result is nothing short of spectacular!

After

An entrance with a large mudroom was added between the new double garage and the main house providing direct access to both areas. Behind the house, the new structure stands three stories tall. A magnificent new gym with ultramodern equipment occupies the garden level. With its cathedral ceiling, huge windows and full-length sliding doors, the upper floor is exceptionally bright and offers a breathtaking view of the river. Located above the garage, the mezzanine houses the home office as well as a bathroom with a glass shower.