Questions? Call us at 1-800-752-6744

Plan de rénovation RENO-041

⇠ Back to the result page

Reversed plan

Before

The owners of this splendid house located in Bromont called on the services of Planimage to design a customized plan of their house in order to perform substantial renovations that met their needs. An integral transformation has been made from the foundation of the house.

After

The ground-level floor was not changed but was expanded in order to put in a new kitchen and dining room. A new entrance hall was added. Outside the house, nothing remained in order to create a more contemporary look. On the ground floor, a vast covered terrace with an incredible view of the mount has been added. The house has two underground levels due to a terrain with a very steep slope. The owners are very pleased with the outcomes of these renovations!