Questions? Call us at 1-800-752-6744

Plan de rénovation RENO-038

⇠ Back to the result page

Reversed plan

Before

The owners of this beautiful house in the Vieux-Longueuil wished to double the living space of their property while keeping its original look to integrate it in its environment. Work was carried out in two steps from a Planimage’s plan.

After

The number of bedrooms has risen from 3 to 6, 4 of which being located upstairs and 2 in the basement. The master bedroom on the ground floor has been converted into a garage with a room used for storage and a full bathroom giving access to the pool. The kitchen and three bathrooms have been completely renovated. A stairway leading upstairs has been added from a wasted space of the dining room. The brick on the house façade was taken from the brick behind the house so that the second floor integrates with the first level and the back wall has been remade with new brick. The owners are very pleased with the outcome.