Questions? Call us at 1-800-752-6744

Plan de rénovation RENO-009

⇠ Back to the result page

Reversed plan

Before

Initially, this bungalow looked like all the other ones in the neighborhood. Disappointed with the appearance of their house, the owners asked Planimage's experts to offer them solutions. Thanks to some practical advise, the house now stands out and has a unique style.

After

The central element of the renovation is undoubtedly the addition of a large family room at the back of the house. The owners wanted the new room to be big enough to include a dining area, a spa and a rest area. Thanks to huge windows, the new den is filled with natural light. The house's façade was also remodeled. Two gables were added to the roof freeing the windows that now appear larger. The aluminum siding was replaced with an acrylic facing in a modern shade, which gave the house a more contemporary look.