Questions? Call us at 1-800-752-6744

Plan de rénovation RENO-008

⇠ Back to the result page

Reversed plan

Before

To make sure their new home met their needs, the owners of this Canadian-style house wanted to enlarge the kitchen located at the back of the house, as well as the bathroom above it. They also wanted to improve the backyard's landscaping.

After

Planimage's renovation experts suggested adding a two-storey extension at the back of the house. A freestanding bathtub was put in the bathroom and a dinette was added to the kitchen. New windows were also installed to provide the rooms with more natural light and the existing ones were replaced. The wooden deck was replaced by a concrete patio with aluminum railings, which requires less maintenance. The landscaping was also redone to make full use of the backyard's size.